Fullfartshelg!

I helgen hade vi besök av Anna-Karins barnbarn, snart 1 år (och hans mor). Detta har verkligen sina fördelar! När man ätit frukost och jobbat ett pass så man tycker att det snart är dags för lunch så är klockan 09:50! Man får mycket gjort! Tack Ebbe!

Till att börja med gav det vackra vädret bra möjligheter att olja och måla de sista bitarna av räcket på skogssidan för att sedan skruva dem på plats. Oscar gjorde ett fantastiskt jobb i somras och nu var det bara den lilla sluttouchen då man får sätta punkt. Otroligt skönt!

image

Passade även på att få sista biten av trappen på plats. Ytterligare en punkt!

image

Inne i förrådet är allt OSB och gips på plats och spacklingen en god bit på väg.

image

Vi står i valet och kvalet hur vi ska komma vidare med Carporten…
Det kommer finnas anledning att återkomma till den.

Det här inlägget postades i Exteriör, Förråd, Interiör. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar