Fin helg

En vecka med regn, regn och regn som delvis sköljde bort färg på nymålade brädor som jag trodde låg skyddade då jag inte räknade med att det skulle regna på tvären. Men det blev dock en varm och delvis solig helg helt utan nederbörd. Härligt!

Entré 2.0 håller på att få form och färg! I år har vi hopp om vindruvorna (Zilga) som ska klättra sig uppför pergolan, den nya avenbok-häcken börjar få gröna blad och enar, ginnalalönnar och silverbusken ser ut att ha klarat flytten. Grus till den kommande chifferytan har körts upp.

Kritiska ögon följer oss i vårt arbete för att kontrollera att det går rätt till!

Fasaden på carporten kommer på plats! Fronten ut mot vägen är klar och småbrädorna över öppningarna ligger på tork.

Helgen avslutades med en härlig taco middag! Mums!

Det här inlägget postades i Carport, Trädgård. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar